Studenții trebuie să știe: Câțu demarează internship la Guvernul României


Printr-o postare pe facebook, Premierul României, Florin Câțu, dă startul la programul de Internship la Guvernul României, varianta reală. 

„Am intrat în politică în 2016 și în toți acești ani mi-am dat seama câtă nevoie este de un suflu nou în administrație. Vreau să dau tinerilor care doresc să activeze în acest domeniu o șansă reală. De aceea, voi demara primul program real de Internship la nivelul Guvernului României. Toți studenții în ani terminali interesați de acest proiect sunt invitați să trimită o scrisoare de intenție la adresa cabinet.pm@gov.ro până la data de 11 februarie 2021.”

Programul de internship.gov.ro a funcționat excepțional de bine și în anii anteriori dar se pare că după o pauză scurtă, actualii guvernanți nu mai găsesc cheia să repornească acel program și consideră că pot începe colaborarea cu tinerii într-o nouă formulă.

Ar fi bine pentru România ca lucrurile bune să fie continuate.

Până când aceste divergențe vor fi depășite, din punctul de vedere al studenților, în ani terminali, așa cum menționează premierul, nu ratați ocazia de a aplica pentru o experiență unică în Guvernul României.


Sperăm că transparența și profesionalismul vor fi valorile de care ediția din acest an nu va duce lipsă. Rezultatele proiectului depind de modul în care este gestionat.

Comentarii