Imprimantele cum le alegi pe cele mai bune


Achiziţionarea unei imprimante pentru acasă sau pentru birou poate fi copleşitoare dacă nu ştii la ce să fii atent.



La fel stau lucrurile şi în cazul imprimantelor Brother, Lexmark si Canon care se găsesc într-o gamă variată de modele. Acestea ar trebui să ofere viteză, să fie versatile, să asigure printuri de calitate, cum ar fi un 74C0H20, şi multe alte lucruri. 

Iată la ce ar trebui să fii atent atunci când cumperi o imprimantă Brother. 

Stabileşte clar pentru ce o vei folosi

Pentru a putea achiziţiona imprimanta cea mai bună pentru tine, este crucial să stabileşti de la început care sunt necesităţile tale şi ce funcţionalităţi doreşti de la acest dispozitiv. Astfel vei putea ştii dacă ai nevoie de o imprimantă cu jet, cu laser sau cu LED, o imprimantă simplă sau un model all-in-one şi multe alte aspecte.

Tehnologia de printare

Cu toate că imprimantele laser oferă cea mai bună tehnologie şi cele mai mari performanţe, dacă eşti în căutarea unei imprimante  pentru uz domestic, s-ar putea ca una cu jet să fie mai mult decât suficientă pentru tine. În funcţie de ceea ce vrei să printezi, vei stabili dacă ai nevoie de o imprimantă:

Imprimanta laser - este utilă dacă ai un volum mare de listări în fiecare zi. Acestea oferă viteză de printare şi excelează în calitatea textului sau a imaginii.

Imprimanta ink Jet - este mult mai ieftină, oferă o calitate uimitoare pentru printuri color şi fotografii şi se poate utiliza atât acasă, cât şi la birou. 

Imprimante LED - dacă ai nevoie de puterea si eficienţa unei imprimante laser, dar vrei o variantă mai economică, atunci aceastea sunt ceea ce îţi trebuie. Folosesc aceeaşi tehnologie ca imprimantele cu laser, dar utilizează mai puţine piese, fiind mai accesibilă şi mai fiabilă. 

Versatilitate

Dacă îţi doreşti versatilitate maximă, este recomandat să alegi o imprimantă multifuncțională care poate satisface cu costuri rezonabile mai multe sarcini - scanare, copiere şi printare. Cele trei companii mentionate anterior oferă multe modele de imprimante all-in-one care pot satisface orice necesitate cu preţuri foarte competitive. 

Costuri de printare

Costurile de printare sunt generate prețul pentru consumabile. Un toner imprimantă BROTHER este o variantă fiabilă,  și te ajută să faci economiile dorite pe termen lung. Preţurile acestora variază de la un model de imprimantă la altul şi reprezintă o cheltuială de care trebuie ţinut cont încă de când o achiziționezi. 

Sursa de imagine:

Pressmaster / Shutterstock.com

Comentarii