Ce fel de pensule folosim pentru aplicarea gelurilor UV?

Pictorii din toate vremurile au investit foarte multă atenție în găsirea și alegerea pensulelor potrivite pentru că știau că instrumentele de calitate sunt tot atât de indispensabile precum talentul. Poate îți pare puțin forțată comparația, dar și tu ai avea nevoie de precizia unui maestru în aplicarea gelurilor UV, lacurilor, ojelor sau pudrei acrilice atunci când te îngrijești singură de manichiura și pedichiura ta.

Pictorii din toate vremurile au investit foarte multă atenție în găsirea și alegerea pensulelor potrivite pentru că știau că instrumentele de calitate sunt tot atât de indispensabile precum talentul. Poate îți pare puțin forțată comparația, dar și tu ai avea nevoie de precizia unui maestru în aplicarea gelurilor UV, lacurilor, ojelor sau pudrei acrilice atunci când te îngrijești singură de manichiura și pedichiura ta. De aceea e foarte important să îți alegi o pensula unghii gel de calitate, potrivită scopului pentru care vrei sa o folosești. În articolul de față ne vom concentra pe răspunsul la întrebarea cum alegem pensula de unghii pentru gelul UV?

Cum alegem pensula perfectă pentru gelul de unghii?

Avantajul folosirii unui gel față de clasică ojă este bine cunoscut și ține de rezistența în timp a manichiurii. Însă aplicarea gelului este mai dificilă și trebuie să iei în considerare densitatea acestuia și scopul utilizării lui: gelul alb pentru manichiura french, gelul cover sau gelul de construcție. O metodă sigură este să optezi pentru o pensulă de la același brand sau din aceeași gamă cu gelul cumpărat de tine, pentru că aceste pensule sunt create special și testate pentru a obține cele mai bune rezultate cu produsul respectiv.

Dacă acest lucru nu este posibil sau ai căpătat dexteritate, poți începe căutarea în magazine sau pe internet a pensulelor potrivite ție, iar îți recomand să începi explorarea pe site-ul celor de la www.beautynails.ro care au prețuri competitive și un serviciu sigur de livrare. Prima distincție ar fi între pensulele pentru gel UV cu păr natural și cele cu păr artificial. Cele dintâi, având o densitate mult mai mare conferita de calitățile și grosimea firului de păr natural, absorb și rețin mai mult lichid, sunt mai puternice și mai flexibile. Asemenea unui rezervor, eliberează treptat gelul, pe măsură ce apeși peria pe unghie.

Pentru cele care sunt atente la produsele cruelty free, tehnologia avansată permite în zilele noastre crearea periilor sintetice pentru gel UV, care se apropie foarte mult de atributele pensulelor naturale. Avantajul principal este că sunt mai rezistente în timp. Prelungirea duratei de folosință poate fi asigurată și de un capac care protejează pensula și ajută la o mai bună manevrare.

În ceea ce privește dimensiunile, poți începe cu pensule pentru gel UV cu dimensiuni mai mici care măresc precizia aplicării și pe măsură ce capeți experiență poți trece la alte mărimi care îți vor mări eficiența.

După fiecare întrebuințare este important să cureți peria cu produse speciale de curățare pentru ai păstra flexibilitatea și ai spori durata de utilizare.

Comentarii