De ce sa inlocuiesti inghetata obisnuita cu inghetata keto?

Nu trebuie sa omiti desertul preferat doar pentru ca urmezi o dieta sau un plan de alimentatie keto. Dupa cum probabil sti deja, trebuie sa reduci carbohidratii si zaharul din dieta. Aceasta este, evident, o problema cu inghetata deoarece laptele are zaharuri naturale si înghețata este îndulcită cu zahăr. Din fericire, exista o solutie: inghetata keto.

Acest desert fara gluten arata si are gust de inghetata obisnuita, dar este facut cu ingredient naturale.

Cand facem referite la keto vorbim despre carbohidrați neti, care reprezinta cantitatea totala de carbohidrati pe care corpul nostru o digera de fapt. Pentru a atinge acest echilibru trebuie sa tii cont de urmatoarele aspecte: zaharul obisnuit trebuie inlocuit cu alternative de zahar: Toate inghetatele keto sunt indulcite cu diferite alternative de zahar ne-nutritiv, cum ar fi stevia, fructele calugaresti, glicerina vegetală și eritritolul.

Urmatorul factor este folosirea unei cantitati mai mici de lapte. Inghetata este de obicei facuta cu lapte si smantana, ceea ce reprezinta o problema deoarece laptele este bogat in carbohidrați. Din aceasta cauza, inghetata keto nu poate folosi laptele in cantitati mari, in schimb se foloseste mai multa apa in alte ingrediente, care contin o cantitate mai scazuta de carbohidrati.

Inghetata keto, este alegerea perfecta, fie ca ne dorim sa scadem scapam de cateva kilograme in plus sau urmam o dieta ketogenica, aceasta alegere alternativa ne va ajuta sa ne atingem obiectivul propus. In ultma vreme dietele keto au devenit din ce in ce mai populare, luand diferite forme, unele permit indroducerea dulciurilor keto in alimentatie iar altele nu.

Ce facem vara pentru a ne racori? Evident una dintre cele mai populare alegeri este inghetata, aceasta ne racoreste si ne confera o stare de bine, inghetata este larg raspundita in toata lumea ca desertul verii, atat printre copii cat si printre adulti, aceasta se poate consuma si cumpara din diferite surse - retaurante, magazine alimentare sau chiar se poate comanda acasa de pe diferite site-uri, cum ar fi www.dulcealaradu.com daca sunteti din Bucuresti sau Judetul Ilfov.

 

Comentarii